lijn

Agenda / Lessen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

links-agenda

 

 

20161202_111524

Reis de rust en natuur tegemoet, voel hoe je de schone lucht inademt en laat je geest kalmeren aan de stille wateren bij mijn praktijk in Sint Philipsland…

Voel je welkom, ontspan en ervaar:

* Een heerlijk ontspannen massage
* Yoga, Mindfulness & Meditatie
* Een Reiki sessie
* Een Coachingssessie
* Resonantie therapie (RIFE)
* Beach Yoga 2020: Root down to lift up! Vanaf woensdag 29 april 2020 gaan de Earthing Yogalessen van start op het strandje in Sint Philipsland! 

 

Yoga & Pilates voor volwassenen

Elke donderdag om 20.00 uur geef ik yogales aan volwassenen bij Fitness Centrum Halsteren. Stijlen: Hatha Yoga, Yin Yoga, Power Yoga, Alignment Yoga en Tai Chi met als afsluiter een heerlijke hoofdmassage. Voel je welkom en doe mee!

Elke zaterdag om 10.00 uur geef ik yogales bij Bodyzone in Sint Maartensdijk. Geniet van de fijne afwisseling in deze Yin Yang Yogales!

Earthing Yoga on the beach 2020: Root down to lift up!   Laat je lichaam verwarmen door de opkomende zon en je geest ontspannen door het geruis van de zee…”

Elke woensdag om 18:00 uur en elke zaterdag om 15:00 uur kun je meedoen met Earthing Yoga op het strandje in Sint Philipsland. Bij regen of slecht weer zal de les op woensdag plaatsvinden in een zaaltje in de Wimpel.

Prijs : 8,50 EUR pp voor een les van een uur, incl een heerlijke hoofdmassage! Wat neem je mee: Yogamatje, handdoek en een flesje water. Graag van tevoren laten weten op welke dag je mee wilt doen. 

1:1 Yoga, Meditatie & Heartfulness

Op aanvraag geef ik in mijn praktijk 1:1 sessies Yoga, Meditatie & Heartfulness. In deze sessie(s) help ik jou om een reis af te leggen door jouw lichaam en de signalen vanuit jouw lichaam te leren vertalen. Heartfulness is een belangrijk onderdeel in deze sessies. Door verbinding te maken met het hart, krijg je de mogelijkheid om de mildheid naar jezelf weer te kunnen ervaren en daarbij in jouw relaties en de wereld om jou heen. In deze sessie combineer ik het lichaamswerk met energetisch werk. Deze sessies zijn vooral aan te raden bij burn-out klachten, overspannenheid en negatief zelfbeeld. Wil jij leren hoe je blokkades kunt loslaten en negatieve gedachtestromen om kunt buigen naar gedachtestromen die jou dienen (ipv belasten), wil je leren hoe je signalen van jouw lichaam kunt vertalen en de daarbij behorende emoties los kunt laten? Overweeg dan een 1:1 sessie. Kosten: 55 EUR voor een sessie van 1,5 uur.

Mindfulness

Nieuw: Workshops Mindfulness voor Kinderen bij verschillende locaties van Triodus

Vanaf januari 2018 geef ik mindfulness workshops voor kinderen van verschillende leeftijden (4-6, 8-12, 12+).  Deze workshops zullen gegeven worden bij verschillende locaties binnen Triodus. U kunt uw kind per email opgeven voor de workshop of natuurlijk via de betreffende vestiging van Triodus.

Kinderyoga

Kinderyoga bij KICKS!

Op aanvraag verzorg ik workshops kinderyoga bij verschillende KICKS vestigingen. De eerstvolgende workshops starten voor kinderen van 7-12 jaar bij de basisschool Annie MG Schmidt in Den Haag.

Peuter – Kleuteryoga

Laat uw peuter of kleuter genieten van de geheel verzorgde yoga lessen in verhaalvorm met elke week een nieuw thema!Aanmelden is mogelijk bij leeftijden tussen 2 en 6 jaar.

Poweryoga Bootcamp voor Kinderen en Volwassenen

Werken aan kracht en conditie met als basis de rust in de ademhaling is een prachtige manier voor uzelf en uw kind om de algehele fysieke en mentale gesteldheid op peil te houden. Ouders zijn ook welkom om deel te nemen aan de Poweryoga bootcamp lessen die per augustus 2019 van start zullen gaan. De locatie wordt nader bepaald.

 

     ‘Yoga draagt bij aan stabiliteit, creativiteit en levenslust’