lijn

Agenda / Lessen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

links-agenda

 

 

 

20161202_111524

 

 

Yoga & Pilates voor volwassenen

Elke dinsdag om 20.00 uur geef ik Yin (hot) yogales aan volwassenen bij Highline Fitness in ‘s- Gravenzande ( Einsteinlaan 6 ). De meditatie is uiteraard inclusief een heerlijke hoofdmassage met natuurlijke lavendelolie!

Elke donderdag om 20.00 uur geef ik yogales aan volwassenen bij SportCity aan de Verheeskade 105 in Den Haag. Stijlen: Hatha Yoga, Yin Yoga, Power Yoga, Alignment Yoga en Tai Chi met als afsluiter een heerlijke hoofdmassage. Voel je welkom en doe mee!

Elke vrijdag om 13.15 uur geef ik een volledige pilates workout bij Highline Fitness in ‘s- Gravenzande ( Einsteinlaan 6 ).

Op zaterdag om 10.00 uur kun je 45 minuten keihard werken aan je kracht en conditie bij een algehele gladiator workout! Kom en ervaar dit bij de les die ik verzorg bij Highline Fitness in ‘s- Gravenzande ( Einsteinlaan 6 )

Beach Yoga 2019   Laat je lichaam verwarmen door de opkomende zon en je geest ontspannen door het geruis van de zee…”

 • Zaterdag 27 april
 • Zaterdag 11 mei
 • Zondag 19 mei
 • Zaterdag 15 juni
 • Zondag 23 juni
 • Zaterdag 29 juni
 • Zondag 7 juli
 • Zaterdag 20 juli
 • Zondag 28 juli
 • Zaterdag 10 augustus
 • Zondag 18 augustus
 • Zondag 25 augustus
 • Zaterdag 31 augustus
 • Zaterdag 14 september
 • Zondag 22 september

Voor de lessen op het strand van Kijkduin verzamelen we om 09.45 bij de Strandtent 14.

De lessen starten om 10.00 uur en duren 75 minuten, inclusief een hoofdmassage. Kosten: 12,50 euro. Bij regen gaat de les niet door, dus vergeet je telefoonnummer niet te vermelden in je mailtje!

1:1 Yoga, Meditatie & Heartfulness

Op aanvraag geef ik in mijn praktijk aan huis 1:1 sessies Yoga, Meditatie & Heartfulness. In deze sessie(s) help ik jou om een reis af te leggen door jouw lichaam en de signalen vanuit jouw lichaam te leren vertalen. Heartfulness is een belangrijk onderdeel in deze sessies. Door verbinding te maken met het hart, krijg je de mogelijkheid om de mildheid naar jezelf weer te kunnen ervaren in jouw relaties en de wereld om jou heen. Deze vorm van meditatie combineer ik met lichaamswerk en energetisch werk. Deze sessies zijn vooral aan te raden bij burn-out klachten, overspannenheid en negatief zelfbeeld. Wil jij leren hoe je blokkades kunt loslaten en negatieve gedachtestromen om kunt buigen naar gedachtestromen die jou dienen (ipv belasten), wil je leren hoe je signalen van jouw lichaam kunt vertalen, wil je leren hoe je emoties kunt loslaten en jezelf kunt helen? Overweeg dan een 1:1 sessie. Kosten: 75 EUR voor een sessie van 1,5 uur.

Mindfulness

Nieuw: Workshops Mindfulness voor Kinderen bij verschillende locaties van Triodus

Vanaf januari 2018 geef ik mindfulness workshops voor kinderen van verschillende leeftijden (4-6, 8-12, 12+).  Deze workshops zullen gegeven worden bij verschillende locaties binnen Triodus. U kunt uw kind per email opgeven voor de workshop of natuurlijk via de betreffende vestiging van Triodus.

 

Kinderyoga

Kinderyoga bij KICKS!

Op aanvraag verzorg ik workshops kinderyoga bij verschillende KICKS vestigingen. De eerstvolgende workshops starten voor kinderen van 7-12 jaar bij de basisschool Annie MG Schmidt in Den Haag.

 

Peuter – Kleuteryoga

Laat uw peuter of kleuter genieten van de geheel verzorgde yoga lessen in verhaalvorm met elke week een nieuw thema!Aanmelden is mogelijk bij leeftijden tussen 2 en 6 jaar.

 

Poweryoga Bootcamp voor Kinderen en Volwassenen

Werken aan kracht en conditie met als basis de rust in de ademhaling is een prachtige manier voor uzelf en uw kind om de algehele fysieke en mentale gesteldheid op peil te houden. Ouders zijn ook welkom om deel te nemen aan de Poweryoga bootcamp lessen die per augustus 2019 van start zullen gaan. De locatie wordt nader bepaald.