agenda
lijn

Agenda / Lessen

reis-en-rust
reis-en-rust-2

Reis de rust en natuur tegemoet, voel hoe je de schone lucht inademt en laat je geest kalmeren aan de stille wateren bij mijn praktijk in Sint Philipsland…

Voel je welkom, ontspan en ervaar:

  • Massage
  • Yoga, Mindfulness, Meditatie & Ademwerk
  • Reiki
  • Kindercoaching
  • Resonantie therapie (RIFE)
  • Hulp & Begeleiding bij EHS (Elektrohypersensitiviteit)
  • Hand & Voetrefexologie
  • Dry Needling
  • Detox & Voedingsadvies
yoga-in-de-natuur

Yoga & Pilates voor volwassenen

Op verschillende locaties geef ik pilates en yogalessen aan volwassenen in de volgende stijlen: Hatha Yoga, Yin Yoga, Strala Yoga, Ashtanga Yoga, Aerial Yoga, Power Yoga, Alignment Yoga en Tai Chi met als afsluiter een heerlijke hoofdmassage. Voel je welkom en doe mee!

Yoga op het strand / Root down to lift up!   “Laat je lichaam verwarmen door de opkomende zon en je geest ontspannen door het geruis van de zee…”

Yoga in Sint Philipsland

Neem gerust contact op voor meer informatie over de locatie, dagen en tijden.

1:1 Yoga, Meditatie & Heartfulness

Op aanvraag geef ik in mijn praktijk 1:1 sessies Yoga, Meditatie & Heartfulness. In deze sessie(s) help ik jou om een reis af te leggen door jouw lichaam en de signalen vanuit jouw lichaam te leren vertalen. Heartfulness is een belangrijk onderdeel in deze sessies. Door verbinding te maken met het hart, krijg je de mogelijkheid om de mildheid naar jezelf weer te kunnen ervaren en daarbij in jouw relaties en de wereld om jou heen. In deze sessie combineer ik het lichaamswerk met energetisch werk. Deze sessies zijn vooral aan te raden bij burn-out klachten, overspannenheid en negatief zelfbeeld. Wil jij leren hoe je blokkades kunt loslaten en negatieve gedachtestromen om kunt buigen naar gedachtestromen die jou dienen (ipv belasten), wil je leren hoe je signalen van jouw lichaam kunt vertalen en de daarbij behorende emoties los kunt laten? Overweeg dan een 1:1 sessie. Neem gerust contact op voor meer informatie.

triodus-logo

Mindfulness

Nieuw: Workshops Mindfulness voor Kinderen bij verschillende locaties van Triodus

De mindfulness workshops zijn voor kinderen van verschillende leeftijden (4-6, 8-12, 12+).  Deze workshops zullen gegeven worden bij verschillende locaties binnen Triodus. U kunt uw kind per email opgeven voor de workshop of natuurlijk via de betreffende vestiging van Triodus.

kinderyoga-2

Kinderyoga

Kinderyoga bij KICKS!

Op aanvraag verzorg ik workshops kinderyoga bij verschillende KICKS vestigingen. De workshops zijn voor kinderen van verschillende leeftijden (4-6, 8-12, 12+).

kleuter-peuter-yoga

Peuter – Kleuteryoga

Laat uw peuter of kleuter genieten van de geheel verzorgde yoga lessen in verhaalvorm met elke week een nieuw thema! Aanmelden is mogelijk bij leeftijden tussen 2 en 6 jaar.

Poweryoga Bootcamp voor Kinderen en Volwassenen

Werken aan kracht en conditie met als basis de rust in de ademhaling is een prachtige manier voor uzelf en uw kind om de algehele fysieke en mentale gesteldheid op peil te houden. Ouders zijn ook welkom om deel te nemen aan de Poweryoga bootcamp lessen. Neem gerust contact op voor meer informatie over de data, locatie en tijden.

‘Yoga draagt bij aan stabiliteit, creativiteit en levenslust’