yogabymarlies-yoga-coaching-wellness-health-020
lijn

Agenda

website agenda

Reis de rust en natuur tegemoet en laat je geest kalmeren aan de stille wateren bij mijn praktijk in Sint Philipsland…

Voel je welkom, ontspan en ervaar:

 • Massage
 • Yoga, Mindfulness, Meditatie & Ademwerk
 • Kindercoaching
 • Resonantietherapie (RIFE)
 • Hulp & Begeleiding bij EHS (Elektrohypersensitiviteit)
 • Hand- & Voetrefexologie
 • Chinese Dry Needling & Acupunctuur
 • Detox & Voedingsadvies
Yoga Oesterdam beach1

Yoga & Pilates voor volwassenen

Op verschillende locaties geef ik pilates en yogalessen aan volwassenen in de volgende stijlen: Hatha Yoga, Yin Yoga, Ashtanga Yoga, Aerial Yoga, Power Yoga, Critical Alignment Yoga, Neurogenic Yoga, Partner Yoga en Tai Chi met als afsluiter een heerlijke hoofdmassage. Voel je welkom en doe mee!

 • Elke zaterdag om 10:30 - Locatie: Oesterdam Resort Tholen
 • Elke zondag om 10:00 - Locatie: Fitness Centrum Halsteren
 • Elke woensdag om 19:00 - Locatie: De Wimpel Sint Philipsland

 

Steps 2 Health

Een prettige manier om informatie over gezondheid te delen is Steps 2 Health, een maandelijks georganiseerde digitale (gratis) bijeenkomst. Een gezonde levensstijl draagt ​​immers bij aan de kwaliteit van leven! Wil je meer weten over een gezonde levensstijl? Of wil je meer informatie over hoe je je lichaam het beste kunt ondersteunen voor een optimale gezondheid? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen op elke 3e dinsdag om 19:00 uur!

1:1 Yoga, Meditatie & Heartfulness

Op aanvraag geef ik in mijn praktijk 1:1 sessies Yoga, Meditatie & Heartfulness. In deze sessie(s) help ik jou om een reis af te leggen door jouw lichaam en de signalen vanuit jouw lichaam te leren vertalen. Heartfulness is een belangrijk onderdeel in deze sessies. Door verbinding te maken met het hart krijg je de mogelijkheid om de mildheid naar jezelf weer te kunnen ervaren en daarbij in jouw relaties en de wereld om jou heen. In deze sessie combineer ik het lichaamswerk met energetisch werk. Deze sessies zijn vooral aan te raden bij burn-out klachten, overspannenheid en negatief zelfbeeld. Wil je ervaren hoe je blokkades kunt loslaten en negatieve gedachtestromen om kunt buigen naar gedachten die jou dienen (ipv belasten)? En wil je leren hoe je signalen van jouw lichaam kunt vertalen en de daarbij behorende emoties los kunt laten? Overweeg dan een 1:1 sessie. Neem gerust contact op voor meer informatie.

273805390_4816141481775019_7927006532332932135_n

Mindfulness

Mindfulness in het onderwijs

De mindfulness workshops zijn voor kinderen van verschillende leeftijden (4-6, 8-12, 12+).  Deze workshops worden gegeven bij verschillende onderwijsinstellingen.

yoga-voor-mensen-met-beperking-001

Kinderyoga

Kinderyoga in het onderwijs

Op aanvraag verzorg ik workshops Kinderyoga bij verschillende onderwijsinstellingen. De workshops zijn voor kinderen van verschillende leeftijden (4-6, 8-12, 12+).

kleuter-peuter-yoga

Peuter -& Kleuteryoga

Laat uw peuter of kleuter genieten van de geheel verzorgde yoga lessen in verhaalvorm met elke week een nieuw thema! Aanmelden is mogelijk bij leeftijden tussen 2 en 6 jaar.