yogabymarlies-yoga-coaching-wellness-health-011
lijn

Ervaringen

Hennie (55)

"De huisarts constateert Lyme en geeft 2 weken antibiotica mee om dit te behandelen. De rode plek in en rondom mijn knie verdwijnt weliswaar na ruim een maand, maar mijn darmen worden stil gelegd. En niet duidelijk is of met de antibiotica ook de lyme verdwenen is. Marlies heeft met hulp van de RIFE machine, voorzichtig en geduldig de Lyme behandeld. Mijn darmen kwamen direct op gang, hetgeen voor mij één van de basisvoorwaarden is voor een gezond lichaam. Een grote winst dus wat mij betreft! Dank je wel Marlies voor je zorgvuldigheid en het geduld in de behandelingen!"

 

Vincent (28)

"Marlies heeft mij met resonantietherapie fantastisch geholpen met de behandeling van mijn eczeem. Na 3 behandelingen had ik nergens meer last van!"

 

Ineke (45)

"Al jaren had ik last van hooikoorts en wilde de poging wagen om dit te behandelen met resonantietherapie. Na 2 behandelingen met resonantietherapie zijn mijn hooikoortsklachten volledig verdwenen. Ik zou dit iedereen aanraden die te maken heeft met hooikoortsklachten."

 

Marianne (52)

"Een groot deel van mijn leven heb ik te maken gehad met psoriasis. Na medicatie en zalfjes gebruikt te hebben, wilde ik het op een andere manier laten behandelen. Dankzij de resonantietherapie bij Marlies heb ik gelukkig geen last meer van de psoriasis!"

 

Eric (25)

"Onlangs had ik een ernstige allergische reactie na een insectenbeet. Resonantietherapie bij Marlies heeft mij gelukkig heel goed geholpen. Ik heb sindsdien geen allergische reactie meer gehad."

 

Frits (62)

"Lange tijd kampte ik met problemen aan mijn nieren en had ik regelmatig blaasontstekingen. Telkens antibiotica wilde ik niet meer en ben gaan zoeken naar alternatieve geneeswijzen zoals resonantietherapie. Dankzij de resonantietherapie bij Marlies in combinatie met dagelijks gebruik van Clean Slate ben ik nu van deze gezondheidsproblemen af. De blaasontstekingen zijn volledig verdwenen na een aantal sessies. Het is jammer dat ik deze therapie niet eerder heb ontdekt, want het is ongelofelijk hoe goed het werkt!"