yogabymarlies-yoga-coaching-wellness-health-017
lijn

Intuïtieve Holistische Ontspanningsmassage

De Intuïtieve Holistische Ontspanningsmassage is geneeskrachtig voor het hele lichaam. Deze massage werkt zeer ontspannend, bevordert de bloedsomloop en kalmeert het zenuwstelsel.

Het holistische aspect betekent dat deze massage niet alleen gericht is op de ontspanning van de spieren maar ook op de geestelijke ontspanning. Bij deze massage wordt de mens als geheel behandeld. Bepaalde emoties en spanningen worden in het lichaam opgeslagen. Dit veroorzaakt vaak blokkades met lichamelijke pijn(en) als gevolg. Gedurende de massage maak ik contact met deze blokkade(s), voel ik de emotie erachter en door het te benoemen en zowel fysiek als energetisch te behandelen, wordt de pijn lichter en lost zelfs op. De bewegingen zijn langzaam, ritmisch, en intuïtief.

De Intuïtieve Holistische Ontspanningsmassage helpt je om je bewust (er) te worden van jouw lichaam als geheel en weer in contact te komen met die delen waar je je van “afgesneden” of verwijderd voelde.

Tijdens de massage kunnen emoties, herinneringen of gedachten naar boven komen. Het gaat er om deze te herkennen, met compassie te benaderen en te doorvoelen om vervolgens te kunnen loslaten en de blokkade op te heffen.

Tarieven:

Ontspanningsmassage incl energetische behandeling
€ 65,-

60 minuten

€ 65,-
Ontspanningsmassage voeten
€ 35,-

30 minuten

€ 35,-
Ontspanningsmassage hoofd en gezicht
€ 35,-

30 minuten

€ 35,-
Ontspanningsmassage hoofd / nek / bovenrug
€ 50,-

45 minuten

€ 50,-

 

“Lange tijd had ik last van ernstige pijn in mijn bovenrug. Tijdens de eerste massage door Marlies is deze pijn helemaal verdwenen en niet meer teruggekomen. Tevens heeft ze twee weken later tijdens de ontspanningsmassage de pijn in mijn knie verholpen. De massage werkt zeer ontspannend en het is bijzonder en heel raak wat Marlies voelt en benoemt…!” Ewa (41)

"De massage die ik bij Marlies heb gehad is veruit de meest bijzondere die ik tot nu toe heb gehad. Tijdens de massage voelde ik heel duidelijk dat er op energetisch vlak blokkades werden opgelost. De combinatie van de massage en de heldere intuïtieve waarnemingen van Marlies is heel uniek!" Martina (43)