yogabymarlies-yoga-coaching-wellness-health-007
lijn

Partneryoga

Partneryoga..

Breng je relatie in balans met partneryoga!

Bij Partneryoga voer je de verschillende yoga oefeningen of houdingen (Asana’s) gezamenlijk met je ‘partner’ uit. Dit hoeft niet perse de partner te zijn waar je een relatie mee hebt, maar is bijvoorbeeld ook mogelijk met iemand die je beter zou willen leren kennen of een vriend of vriendin.

In de beoefening van Partneryoga kun je houdingen uitvoeren waarbij je elkaar moet ondersteunen, of kun je elkaar op verschillende manieren versterken. Je helpt elkaar bijvoorbeeld om nog meer uit een houding te kunnen halen. Uiteraard kun je ook gebruik maken van verschillende massage oefeningen die een positieve werking kunnen hebben op de onderlinge band.

Partneryoga is gericht op de onderlinge samenwerking en het aanvullen van elkaar. Het is een prettige fysieke en ontspannende methode om elkaars grenzen te leren kennen en deze te respecteren, elkaar te helpen meer ruimte in te nemen, flexibiliteit te vergroten en vertrouwen en balans op te bouwen waarbij verdieping kan worden bereikt in de relatie.

Omdat bewegen ook een vorm is van communicatie, kan het heel prettig zijn om zonder woorden met elkaar te communiceren door samen in teamverband de yoga houdingen uit te oefenen.

In het meditatieve gedeelte bij de Partneryoga wordt vooral ervaren en geleerd om stil te staan bij de gedachten en gevoelens, deze er te laten zijn en vervolgens te uiten op een liefdevolle en respectvolle manier.

‘Als Tim mij niet ondersteunt, val ik…..Als het goed gaat, geeft dat vleugels!’ Marjolein (32)

‘Ook een relatie is yin en yang. Als stel ervaar je zowel verstilling en inkeer als actie en verbinding.’ Tim (35)

Tarieven:

Privéles Partneryoga
€ 45,-

60 minuten

€ 45,-