lijn

Yoga & Meditatie in de Natuur op Tenerife ( 3 t/m 8 mei 2019 )

Laat de helende energie van de Middellandse zee, de warmte van de zon en de zuivere lucht van de bergen tot elke cel van je lichaam doordringen….op Tenerife!

 

Wil jij op één van de mooiste plekken op Tenerife verblijven en van een heerlijke ontspannen week genieten? Dan heet ik jou van harte welkom in het schitterend gelegen ****Oceano Health Spa Hotel op Tenerife.

 

 

Jouw yoga vakantie start op vrijdag 3 mei 2019 wanneer we al vroeg verzamelen op Schiphol voor onze vlucht naar Tenerife.

Als we 4,5 uur later geland zijn, rijden we vanuit het zuiden naar het noorden richting het prachtige Punta del Hidalgo. Daar aangekomen zul je direct al merken dat het geruis van de zee en het aanzicht van de prachtige hoge golven je helpen jouw hoofd direct leeg te maken.

 

 

Omringd door de zee en verwarmd door de zon start jouw verwenweek op Tenerife!

 

Wat je kunt verwachten tijdens deze yogavakantie:

 • Gegarandeerd mooi zonnig weer!
 • Dagelijkse yoga sessies: Er wordt 1 les in de ochtend gegeven en 1 les in de avond.
 • Dagelijkse meditatie sessies: de ochtend en avond yogasessies vangen aan of eindigen met een uitgebreide meditatie inclusief hoofdmassage.
 • De yoga en meditatie sessies worden gegeven in een prachtige yogazaal (binnen) of terras (buiten) op de hoogste verdieping van het hotel met direct uitzicht op de zee.
 • Elke dag een heerlijk uitgebreid ontbijt (ontbijtbuffet) is bij de kamerprijs inbegrepen
 • Verschillende activiteiten zijn op aanvraag mogelijk: hiken, fietsen, snorkelen, duiken en surfen
 • Gebruik van de sauna
 • Gratis Wifi
 • Het boeken van massages is mogelijk op aanvraag
 • Vrije tijd is zelf in te delen dus je bent helemaal vrij om te doen wat jij wilt….Heerlijk bij het zwembad een boekje lezen, eindeloze wandelingen maken langs de zee of door de bergen, snorkelen, duiken, surfen of heerlijk genieten van een ontspannen massage in het hotel.
 • We zijn met een mooie groep mensen die het zelfde doel voor ogen hebben: ontspannen en genieten!
 • Het Oceano Health Spa Hotel is gelegen ten noorden van Tenerife, direct aan de zee en vlakbij de bergen. De yoga vakantie kan dus perfect gecombineerd worden met groeps- of individuele activiteiten zoals wandelen, hiken, fietsen, snorkelen, surfen en duiken.

Prijzen: 

€120 per persoon per nacht in een tweepersoons kamer (twin bed)

€140 per persoon per nacht als je alleen op de kamer wilt verblijven

 

Prijzen zijn exclusief vliegticket. Prijzen zijn inclusief transfer, een uitgebreid ontbijtbuffet en de dagelijkse yoga en meditatiesessies.

 

Op woensdagavond 8 mei vliegen we weer terug naar Amsterdam. Indien je langer wenst te verblijven, is dat uiteraard mogelijk door dit bij de boeking aan te geven.

 

Goed om te weten is dat het nuttigen van lunch of diner buiten het hotel ongeveer ligt op 10 euro per maaltijd. Goedkope tickets kunnen tijdig geboekt worden via skyscanner.

Voor verdere impressies van het hotel kun je informatie bekijken op: https://www.oceano.de/en/gallery/

 

Voor meer vragen / informatie en het boeken van deze yogavakantie kun je contact opnemen met:

Marlies Westgeest

Telefoon: 06-43864967 / Email: marlieswestgeest@gmail.com