yogabymarlies-yoga-coaching-wellness-health-009
lijn

SUP Yoga

Supyoga

Wil jij in downward facing dog tussen je knieën door van de prachtige horizon genieten terwijl je met de stroming meedrijft … ?

Dan is SUP Yoga echt iets voor jou!

 

Het beoefenen van yoga op een SUP board is een ontspannende, leuke en unieke ervaring!

De houdingen die op de yogamat zo gemakkelijk zijn, beleef je op het board als een ware uitdaging. Het water zorgt ervoor dat het board voortdurend in beweging is, waardoor het hele lichaam actief betrokken is. SUP Yoga is een goede work-out voor de armspieren en de core en werkt zeer ontspannend voor de geest.

De SUP yogales begint met uitleg van de basistechnieken, materiaal en veiligheidsaspecten van het suppen. Geen ervaring met suppen is dus geen probleem. Vervolgens peddelen we rustig naar een aangename plek op het water. Vanaf dat moment kun je je helemaal overgeven aan de elementen en je focussen op je lichaam en ademhaling tijdens het beoefenen van de verschillende yoga asana’s. Deze zijn telkens aan te passen naar de mogelijkheden van jouw lichaam.

Tijdens de SUP yogales wordt een combinatie van de volgende yogastijlen uitgeoefend: hatha-, yin- & poweryoga. Daarnaast werken we met verschillende ademhalingstechnieken, Tai Chi en meditatie aan een diepe ontspanning voor lichaam en geest.

 

Het beoefenen van SUP Yoga geeft een gelukzalig gevoel, zorgt voor een goede balans en positieve energie!

Tarieven:

Privéles Sup Yoga
€ 45,-

75 minuten

€ 45,-

Groepslessen zijn op aanvraag