resonantietherapie
lijn

Wat is Resonantietherapie

Resonantietherapie is een elektromagnetische therapie die o.a. uitgaat van de gedachte dat microben een rol spelen bij het ontstaan en verspreiden van ziekten.

In de twintiger jaren van de vorige eeuw, heeft Royal Raymond Rife één van de belangrijkste geneeskundige ontdekkingen gedaan in de geschiedenis: hij ontwierp en bouwde de allersterkste microscoop ooit gemaakt. Deze microscoop van Royal Raymond Rife kon namelijk virussen en bacteriën levensgroot zichtbaar maken bij een vergroting van 60.000 keer, waarbij de biologische processen te volgen waren hetgeen zeer uitzonderlijk was. Een elektronenmicroscoop is hier namelijk niet toe in staat, omdat al het leven onder de elektronenmicroscoop direct dood gaat.

De Rife-apparatuur richt zich op de frequenties van allerlei microben (ziekte-veroorzakers) in het lichaam. De apparatuur is zodanig ingesteld , dat eigenlijk alle voorkomende ziekteveroorzakers worden opgeruimd. De juiste frequenties worden als geluidsgolven “losgelaten” op het lichaam, en de betreffende organisme worden vernietigd – eigenlijk net zoals een wijnglas kan exploderen door een bepaalde muzieknoot.

Vrij snel behaalde Royal Raymond Rife succes met het bestrijden van de T-baccilli (een bacterie die gewone menselijke cellen kunnen transformeren naar kankercellen), en vele andere virussen en bacteriën.

In een onderzoek onder 16 terminale kankerpatiënten die behandeld werden met de Royal Raymond Rife machine op de frequentie van de kankerbacterie, de T-baccilli, werd volgens Royal Raymond Rife een 100% succespercentage behaald.

Behandeling met Rife frequenties heeft geen bijwerkingen. Resonantietherapie kan niet toegepast worden bij mensen met een pace-maker en bij zwangerschap.