lijn

Yoga en mindfulness workshop aangeboden aan 24People – September 2020

Yoga en Mindfulness in het bedrijfsleven

Steeds meer organisaties bieden hun medewerkers mogelijkheden om deel te nemen aan yoga, meditatie en mindfulness. Of het nu om commerciële organisaties gaat of overheidsinstanties (zoals bij ministeries of de politie), is de integratie van yoga, meditatie en mindfulness in opkomst. Steeds vaker merkt men dat er veel voordelen zijn om YM&M aan te bieden aan werknemers:

– Beperken en voorkomen van het ziekteverzuim
– Omgaan met stress
– Teamwork en samenwerking verbeteren
– Verhogen van productiviteit en resultaten
– Bevorderen van het welzijn van het personeel
– Bevorderen van lenigheid en souplesse voornamelijk in vakgebieden waarbij de trainingen gericht zijn op kracht zoals bij de krijgsmacht en politie / defensie.

In het bedrijfsleven vinden werknemers het vaak lastig om een balans te vinden tussen werk en privé. Regelmatig wordt ervaren dat de werkdruk te hoog is. Met als doel ziekteverzuim te voorkomen en/of te verlagen en medewerkers gereedschappen te geven om beter om te gaan met stress, bied ik yogalessen en mindfulness workshops aan bij verschillende bedrijven en overheidsinstanties.

Door yoga leren werknemers voornamelijk grenzen te stellen en gaan ze gemotiveerder aan de slag, omdat ze werken vanuit hun hart in plaats van alleen vanuit hun hoofd. Dat levert uiteindelijk meer energie op met betere resultaten als gevolg.

Naast het aanbod van reguliere yoga- en mindfulness lessen voor uw organisatie, kunt u ook bij mij terecht voor workshops op maat in het kader van bedrijfsuitjes of dergelijke aangelegenheden.

Voor meer informatie over yogalessen en mindfulness workshops op maat kunt u contact met mij opnemen.