slider-zwangerschapsmassagel
lijn

Zwangerschapsmassage

Van harte gefeliciteerd met uw zwangerschap!

 

Tijdens de zwangerschap verandert er een hoop in uw lichaam, hetgeen ook invloed heeft op uw geest. Lichamelijk kunt u ongemakken ervaren waarbij de Zwangerschapsmassage u helpt om te ontspannen en fysieke klachten te verhelpen. Zo stimuleert het de bloedsomloop, vermindert het gezwollen benen en neemt het hoofd- en rugpijn weg. Daarnaast werk deze zachte koesterende massage diep ontspannend voor lichaam en geest.

De voordelen van een Zwangerschapsmassage zijn onder andere:

 

  • Zwangere vrouwen die regelmatig een massage krijgen slapen beter hetgeen van positieve invloed is op het algemene welzijn tijdens de zwangerschap.
  • De handelingen tijdens een Zwangerschapsmassage zorgen voor het vrijkomen van chemische stoffen in het lichaam zoals oxytocine, die kunnen leiden tot een heerlijk ontspannen gevoel. Tijdens deze massage wordt ook het stresshormoon cortisol verlaagd.
  • De Zwangerschapsmassage werkt heel goed om de pijn in de rug, benen en voeten te verhelpen.
  • Tijdens de Zwangerschapsmassage verbetert de bloedcirculatie en lymfestelsel waardoor afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd.
  • Onderzoek heeft aangetoond dat het nemen van een Zwangerschapsmassage de kans op vroeggeboorte en complicaties tijdens de bevalling verkleint.

 

De Zwangerschapsmassage is mogelijk vanaf 16 weken.

Tarieven:

Zwangerschapsmassage
€ 55,-

60 minuten

€ 55,-